Уручена опрема ватрогасно-спасилачкој јединици

0

Заменик председника општине Лебане Горан Лазаревић и Драган Ђорић помоћник начелника Општинског штаба за ванредне ситуације, уручили су опрему за ватрогасно-спасилачку јединицу коју је преузео Горан Илић – командир ватрогасно-спасилачке јединице у Лебану. Овом приликом уручено је 5 напртњача и 7 пумпи за напртњаче, са поруком да се што мање користи, односно да има што мање пожара на територији наше општине.

И у протеклом периоду општина Лебане је ватрогасно-спасилачком одељењу у Лебану помагала и то изградњом гараже за навално ватрогасно-спасилачко возило и започела доградњу за пратеће (атц) возило, где су радови у току. Дограђена је дежурна служба ватрогасно спасилачке јединице са санитарним чвором у саставу зграде ПС Лебане, купљена је опрема за гашење пожара на отвореном, такође увек се пружа логистичка подршка приликом рада ватрогасаца – спасилаца на терену.

У име општине Лебане данас су се представници захвалили ватрогасној јединици на одличној сарадњи и спремности да помогну у најтежим тренуцима онда када су показали људскост, храброст и спремност за брзо реаговање. Добра сарадња ће се наставити, а опрема која је уручена данас је само један од корака ослушкивања њихових потреба.

ПОДЕЛИТЕ.